Η CLAXNET είναι μια ρουμανική μάρκα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, αποστολή της οποίας είναι να σας προσφέρει προϊόντα με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Το πρώτο μας προϊόν κυκλοφόρησε στις 14 Μαΐου 2020 και πλέον έχουμε συνολικά 4 προϊόντα στην αγορά. Εμείς, αυτοί από την CLAXNET, τολμάμε να πιστέψουμε ότι είχαμε μια καθιερωμένη θέση δίπλα στους κολοσσούς από την αγορά προφίλ και σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!

Ποιο είναι το όραμά μας;

Στην CLAXNET θέλουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σχετικά με ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας. Επίσης, η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις και ανάγκες, ώστε να έχετε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.. Η υπέρβαση των ορίων θέτει πρότυπα.

Πώς ορίζουμε την επιτυχία;

Η επιτυχία μας μετριέται στην ικανοποίησή σας! Θέλουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας παρέχοντάς σας καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα. Ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικά της CLAXNET, και τα σχόλιά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμα!

Πού μπορείτε να μας βρείτε;

Όλα τα προϊόντα της CLAXNET είναι διαθέσιμα στη Ρουμανία. Από τις 14 Μαΐου 2021, ορισμένα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα στη Ελλάδα, Βουλγαρία και την Ουγγαρία. Η ομάδα μας εργάζεται για να μπορέσει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Τα ρουμανικά ηλεκτρονικά καταστήματα, από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα της CLAXNET, είναι: claxnet.bg.

Η CLAXNET είναι πάντα μαζί σας

Εκτιμούμε το γεγονός ότι φτάσατε στον ιστότοπο μας και θέλετε να υποστηρίξετε μια ρουμανική επωνυμία! Για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σας και να σας προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε, απαντώντας σε κάθε σας ερώτηση, σας προσκαλούμε να εκτιμήσετε τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Facebook και Instagram. Εκεί θα μπορείτε να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς που διοργανώνουμε συχνά και όταν αναφέρετε την ετικέτα (tag) #claxnet στις αναρτήσεις με τα προϊόντα της CLAXNET, θα τα προωθήσουμε στις σελίδες μας!

map plus gr

Γιατί να επιλέξετε την CLAXNET

ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

Παραδίδουμε πανελλαδικά με γρήγορη μεταφορική: DPD ή GLS.

ΒΟΗΘΕΙΑ 24/7

Προσφέρουμε υποστήριξη μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) 24/7, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Προσφέρουμε το δικαίωμα επιστροφής όλων των προϊόντων, η διαδικασία είναι υπέρ του πελάτη.

Παραδίδουμε πρωτότυπα προϊόντα

Τα προϊόντα που πουλάμε είναι πρωτότυπα και πληρούν τα κριτήρια και τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

X